Weekmenu 25 t/m 29 mei 2020

Maandag:           Varkenshaas met Spaanse sherrysaus, bietjes en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Varkenshaas met Spaanse sherrysaus, bietjes en knolselderijpuree

Dinsdag:            Pindakip met nootjes, snijboontjes pedis en saffraanrijst
Koolhydraatarm: Pindakip, snijboontjes pedis en bloemkoolrijst

Woensdag:         Andijviestamppot met gehaktrol in spek
Koolhydraatarm: Andijviestamppot (met broccoli) met gehaktrol in spek

Donderdag:        Pasta pesto met kip, paprika, ui, courgette en pijnboompitjes
Koolhydraatarm: Pasta (kha) pesto met kip, paprika, ui, courgette en pompoenpitjes

Vrijdag:              Shoarma kip met gebakken paprika, uien en krieltjes
Koolhydraatarm: Shoarma kip met gebakken paprika, uien en koolrabi

 
 
Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)