Weekmenu 6 t/m 10 juli 2020

Maandag:           Wraps met rundergehakt, kidneybonen, paprika, ui, maïs en crème fraîche
Koolhydraatarm: Omeletwrap met rundergehakt, edamamebonen, paprika, ui, geraspte kaas en crème fraîche

Dinsdag:            Pasta mediterranée met kip, courgette, olijven, tomaatjes, kappertjes, ui, basilicum en chilivlokken
Koolhydraatarm: Pasta kha mediterranée met kip, courgette, olijven, tomaatjes, kappertjes, ui, basilicum en chilivlokken

Woensdag:         Varkenshaas in rode portsaus, worteltjes en pommes gratin
Koolhydraatarm: Varkenshaas in rode portsaus, worteltjes en knolselderij gratin

Donderdag:        Indiase kip curry, wokgroenten en rijst
Koolhydraatarm: Indiase kip curry, wokgroenten en bloemkoolrijst

Vrijdag:             Draadjesvlees, bloemkool met kaassaus en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Draadjesvlees, bloemkool met kaassaus en broccolipuree

 
 
Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)