Weekmenu 21 t/m 25 september 2020

Maandag:           Ravioli met spek, ui en Parmezaanse kaas in spinazieroomsaus
Koolhydraatarm: Pasta kha met spek, ui en Parmezaanse kaas in spinazieroomsaus

Dinsdag:            Rollade met rode wijnsaus, ovengroenten en rösti
Koolhydraatarm: Rollade met rode wijnsaus, ovengroenten en broccolirösti

Woensdag:         Kip pilav met paprika, ui, perziken, cashewnoten (apart) en rijst
Koolhydraatarm: Kip pilav met paprika, ui, walnoten (apart) en bloemkoolrijst

Donderdag:        Ovenschotel met rundergehakt, bloemkool, ui en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Ovenschotel met rundergehakt, bloemkool, ui en koolraappuree

Vrijdag:              Saté ajam, kokosboontjes en rijst                                                                                                                            (Uit te breiden tot een Indische rijsttafel met smoor, babi ketjap, gado gado, nasi of bami, atjar                                  tjampoer, seroendeng en gemengde kroepoek; te bestellen tm woe 23 sep; per 2 pers € 32)
Koolhydraatarm: Saté ajam, kokosboontjes en courgetterijst

 

 
 
Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)