Weekmenu 11 t/m 15 november 2019

Maandag:           Gehaktbal in jus, spinazie met eitje en gekookte aardappelen
Koolhydraatarm: Gehaktbal in jus, spinazie met eitje en bloemkoolpuree

Dinsdag:            Pasta met gerookte kip, puntpaprika, champignons, uien in rode pesto-roomsaus
Koolhydraatarm: Courgettepasta met gerookte kip, puntpaprika, champignons, uien in rode pesto-roomsaus

Woensdag:         Hutspot met stoofvlees
Koolhydraatarm: Hutspot (met pompoen) met stoofvlees

Donderdag:        Kip met sperzieboontjes in kerrie-roomsaus en rijst
Koolhydraatarm: Kip met sperzieboontjes in kerrie-roomsaus en bloemkoolrijst

Vrijdag:              Draadjesvlees, rode kool met appel en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Draadjesvlees, rode kool en knolselderijpuree

Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)