Weekmenu 2 t/m 6 december 2019

Maandag:           Wraps met pikante kip, prei, paprika, ui, kaas en crème fraîche
Koolhydraatarm: Wrapomelet met pikante kip, prei, paprika, ui, kaas en crème fraîche

Dinsdag:            Stamppot groene kool met braadworst en kuiltje jus
Koolhydraatarm: Stamppot groene kool (met broccoli) met braadworst en kuiltje jus

Woensdag:         Ravioli met champignons, spek en ui in spinazieroomsaus
Koolhydraatarm: Courgettepasta met champignons, spek en ui in spinazieroomsaus

Donderdag:        Draadjesvlees, stoofpeertjes en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Draadjesvlees, stoofpeertjes en knolselderijpuree

Vrijdag:              Butter chicken curry met paprika, ui, doperwtjes en basmatirijst
Koolhydraatarm: Butter chicken curry met paprika, ui, doperwtjes en bloemkoolrijst

Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)