Weekmenu 30 maart t/m 3 april 2020

Maandag:           Hutspot met gehaktbal en kuiltje jus
Koolhydraatarm: Hutspot (met knolselderij) met gehaktbal en kuiltje jus

Dinsdag:            Shoarma (kip) met tzatziki en Turks brood
Koolhydraatarm: Shoarma (kip) met tzatziki en oopsies

Woensdag:         Varkenshaas in roomsaus, bietjes of doperwtjes en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Varkenshaas in roomsaus, bietjes en broccolipuree

Donderdag:        Krokante kip in kokos, gewokte paksoi en rijst
Koolhydraatarm: Krokante kip in kokos, gewokte paksoi en bloemkoolrijst

Vrijdag:              Gevulde kip in spek, spinazie a la crème en pommes gratin
Koolhydraatarm: Gevulde kip in spek, spinazie a la crème en gegratineerde venkel

 
 

Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)