Weekmenu 20 t/m 24 januari 2020

Maandag:           Braadworst, bloemkool met kaassaus en gebakken krieltjes
Koolhydraatarm: Braadworst, bloemkool met kaassaus en gebakken wortelpeterselie

Dinsdag:            Pindakip, sperzieboontjes en saffraanrijst
Koolhydraatarm: Pindakip, sperzieboontjes en broccolirijst

Woensdag:         Zuurkool met spekjes, halve rookworst en kuiltje jus
Koolhydraatarm: Zuurkool (met bloemkool) met spekjes, halve rookworst en kuiltje jus

Donderdag:        Broodjes hamburger met gebakken uien, spek en wel/geen champignons
Koolhydraatarm: Oopsies-broodjes hamburger met gebakken uien, spek en wel/geen champignons

Vrijdag:              Pulled pork, broccoli en pommes gratin
Koolhydraatarm: Pulled pork, broccoli en gegratineerde knolselderij

 

Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)