Weekmenu 17 t/m 21 februari 2020

Maandag:           Draadjesvlees, snijboontjes en aardappelpuree
Koolhydraatarm: Draadjesvlees, snijboontjes en koolraappuree

Dinsdag:            Pad Thai noodles met kip, kool, paprika, ui, rode peper, ei en pinda’s (apart)
Koolhydraatarm: Pad Thai kha-noodles met kip, kool, paprika, ui, rode peper, ei en walnoten (apart)

Woensdag:         Boerenkool met halve rookworst en kuiltje jus
Koolhydraatarm: Boerenkool (met broccoli) met halve rookworst en kuiltje jus

Donderdag:        Shoarma (kip) met komkommersalade, knoflooksaus en Turks brood
Koolhydraatarm: Shoarma (kip) met komkommersalade, knoflooksaus en kha-broodje

Vrijdag:              Roti kip met sperzieboontjes, krieltjes en rotipannenkoek
Koolhydraatarm: Roti kip met sperzieboontjes, gebakken wortelpeterselie en oopsiebroodje

 
 

Weekend:           Op aanvraag, vanaf 10 personen                

Aangepast menu, speciale wensen en bestellingen voor warme en koude buffetten en hapjes zijn mogelijk vanaf 10 personen (ook op zaterdag en zondag)